Ajankohtaista

Hyvää juhannusta ja rentouttavaa kesää!

juhannuskuva

Juhannus kärkkyy jo nurkan takana, joten onkin aika kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitamme vuoden ensimmäisestä puolikkaasta! Olemme normaalisti tavoitettavissa vielä ensi viikon (vko 26) ajan, heinäkuussa meidät tavoittaa kiireellisissä tapauksissa puhelimitse.

Haluamme toivottaa kaikille oikein mukavaa juhannusta ja rentouttavaa kesää!

Petri Sagulin

Kommentoi 0

Uusi palvelu yrityskehittäjäorganisaatioiden ja pk-yritysten kansainvälistymisvalmiuksien kehittämiseksi

kansainvälistymisvalmiuksien kehittämiseksi

Palvellaksemme paremmin sekä kehittämisorganisaatioita että pk-yrityksiä näiden kansainvälistymisvalmiuksien kehittämiseksi, loimme täysin uuden palvelukokonaisuuden. PK-yritysten vientiklinikassa kehitämme yritysten ja yrityskehittäjäorganisaatioiden kansainvälistymisvalmiuksia ja liiketoimintaa ajankohtaisen ja asiantuntevan tiedon avulla. Klinikan ohjelma koostuu yritysryhmälle tarjottavasta yhteisestä aamupäivän sparrausosiosta sekä yrityskohtaisista tapaamisista iltapäivän aikana.

Lue lisää tästä!

Petri Sagulin

Kommentoi 0

Haemme liiketoimintajohtajaa/asiakasratkaisupäällikköä PK-seudulle

Haemme liiketoimintajohtajaa

East Consulting on yritysten kansainvälistymiskumppani. Autamme yrityksiä laajentamaan liiketoimintaansa uusille kansainvälisille markkinoille ja kehittämään liiketoimintaansa kansainvälisesti. Olemme saaneet olla auttamassa yrityksiä jo 12 eri maahan, kohdealueiden lukumäärän kasvaessa jatkuvasti. Yrityksenä kasvamme kohti visiotamme: olla Suomen suurin ja tunnetuin yritysten kansainvälistymiskumppani vuonna 2020. Tiimiä vahvistaaksemme haemme nyt innokasta ja kokenutta:

Liiketoimintajohtajaa/asiakasratkaisupäällikköä PK-seudulle

Vastaat kokonaisvaltaisesti asiakashankinnasta ja asiakassuhteiden kehittämisestä pääkaupunkiseudulla. Olet luonteeltasi ratkaisumyyjä, joka pystyy hahmottamaan asiakkaan kokonaistarpeen ja luomaan siihen sopivan palvelupaketin. Saat aikaan tuloksia. Vastuullesi kuuluvat yrityskohtaisten kansainvälistymisprojektien tarjoukset, sopimukset ja asiakkaan projektin käynnistäminen yhdessä muiden tiimiläisten kanssa.

Olet jo valmiiksi hyvin verkostoitunut pääkaupunkiseudun yrityspäättäjien kanssa ja sinulla on halu kasvattaa verkostoasi niin kotimaassa kuin ulkomailla. Rooliasi tukee, jos sinulla on kokemusta palvelumyynnistä ja yrityskehittämisestä. Etuna näemme, jos olet toiminut kansainvälisissä yhteyksissä ja sinulla on olemassa yritys/asiantuntijaverkostoja ulkomailla, esimerkiksi Ruotsissa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän asiakkaiden kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisen parissa, mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi, osaavan ja monikulttuurisen työtiimin sekä modernit työvälineet. Annamme sinulle hyvän perehdytyksen ja tämän jälkeen jatkuvan taustatuen myyntityöllesi. Saat kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvin tehdyn työn tuloksena mahdollisuuden osakkuuteen.

Odotamme sinulta

  • näyttöjä asiakashankinnasta sekä ratkaisumyynnistä yritysasiakkaille
  • kokemusta palveluliiketoiminnasta
  • kykyä johtaa asiakkuuksia pitkäjänteisesti ja luoda pitkäkestoisia asiakassuhteita
  • erinomaisia yhteistyö- ja vaikuttamistaitoja sekä sujuvia viestintätaitoja
  • korkeakoulututkintoa ja vahvoja näyttöjä työelämästä
  • sujuvaa englannin kielen taitoa, muu kielitaito plussaa

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jonne Pöyhtäri, puh. +358 40 4123 945. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus sähköpostitse osoitteeseen jonne.poyhtari@eastconsulting.fi.

Petri Sagulin

Kommentoi 0

Rahoitusta yrityksesi kansainvälistymiseen

Rahoitusta kansainvälistymiseen

Konkreettisia neuvoja ja kokemuksia yritysrahoituksista sekä verkostoitumista.

Harkitsetko vientikaupan aloittamista tai liiketoiminnan laajentamista uusille markkina-alueille? Nyt sinulle esitellään kattavasti ja käytännönläheisesti tarjolla olevat rahoitusmahdollisuudet. Tule kuulemaan rahoittajien ”myyntipuheet” ja keskustelemaan, mikä rahoitus sopii sinun tarpeisiisi parhaiten. Lisäksi pääset keskustelemaan muiden yritysten kanssa kokemuksista ja yhteisprojektimahdollisuuksista.

Aika: keskiviikko 10.5.2017 klo 13.00 – 16.00

Paikka: Anni-Sali, Keski-Suomen ELY-keskus, Cygnaeuksenkatu 1, 40100 Jyväskylä

Ohjelma:

12.30 Ilmoittautuminen ja kahvi
13.00 Tilaisuuden avaus ja esittelykierros
13.30 2 Yritysesimerkkiä: pk-yritysten kokemukset ja tulokset kansainvälistymisprojekteista
14.00 Kuka ja kuinka yrityksiä autetaan vientiponnisteluissa ja kansainvälisillä markkinoilla sekä Uusimmat kuulumiset Team Finlandin yrityspalveluista
14.15 Rahoittajien ja yrityspalveluiden pikaesittelyt – Esittelijöinä: Finpro, Tekes, ELY-keskus, Finnvera
15.00 Osio: Kysy rahoitusta viennin aloittamiseen tai ideoi sopivaa projektia yrityksellesi

Ilmoittaudu mukaan 3.5. mennessä: https://www.webropolsurveys.com/S/9FD3D9E8C9FC809C.par

Tilaisuus on maksuton.

Koko pdf-muotoinen kutsu luettavissa tästä

Petri Sagulin

Kommentoi 0

Tule tapaamaan meitä Kasva ja Kansainvälisty 2017 -tapahtumaan Hämeenlinnaan!

Kasva ja kansainvälisty 2017

Kasva ja Kansainväisty 2017 -tapahtuma järjestetään 30. maaliskuuta Hämeenlinnan Verkatehtaalla kello 9 alkaen. Viidettä kertaa järjestettävä tapahtuma kokoaa yhteen kansainvälistymisestä ja kasvusta kiinnostuneet yritykset sekä liiketoiminnan kasvua tukevat- ja kansainvälistymispalveluja tarjoavat toimijat. Seminaarissa kuulet vaikuttavia huippupuheenvuoroja ja ratkaisutorilla tapaat kansainvälistymispalveluja tarjoavia toimijoita. Seminaarissa tuodaan tänä vuonna erityisesti esiin Suomen yrittäjyyden vahvuuksia. Tapahtuma on osa Suomi 100 –juhlavuoden ohjelmaa ja tuo suomalaista vientiä esille teemalla Suomi 100 vuotta – Made in Finland.

East Consulting Oy on tavattavissa tapahtuman ratkaisutorilla klo 13.30 eteenpäin. Tule kuulemaan ohjeita mm. kansainvälisille markkinoille lähtemiseen ja siellä menestymiseen sekä oikean kohdemarkkinan ja kumppanin löytämiseen.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset osoitteesta: http://linnan.fi/kasvajakansainvalisty/.

Tapahtuman järjestävät:
Linnan Kehitys Oy, Hämeen kauppakamari, Forssan Yrityskehitys Oy, Hämeen ammattikorkeakoulu, Hämeen liitto, Hämeen Yrittäjät, Hämeen ELY-keskus sekä Suomen Yrittäjät

Petri Sagulin

Kommentoi 0

Uusi toimisto Teheraniin

Uusi toimisto Teheraniin

East Consulting Oy:llä on ilo ilmoittaa, että olemme avanneet uuden toimiston Teheraniin, Iraniin. Toimisto on luonnollinen lisä Jyväskylän, Helsingin ja Pietarin toimistojen joukkoon, sillä yrityksellämme on ollut maassa vakiintunutta liiketoimintaa jo noin vuoden ajan. Täten oma Teheranin toimisto vahvistaa entisestään vahvaa toimintaamme Iranissa ja sen myötä pystymmekin palvelemaan ja tukemaan entistä paremmin sekä suuria että pienempiä yrityksiä kunkin tarpeiden mukaan.

Startti on ollut vauhdikas, ja paikalliset työntekijät ovatkin jo täysillä projektien kimpussa projektijohtaja Hojjat Saghafifarin johdolla. Toimitusjohtaja Jonne Pöyhtärin mukaan Iran on mielenkiintoinen markkina-alue ja maassa onkin tarve lukuisille eri tuotteille ja palveluille. ”Uusi toimisto tulee helpottamaan huomattavasti päivittäisiä toimintojamme ja pystymme palvelemaan suomalaisia yrityksiä entistä laadukkaammin”, kommentoi Pöyhtäri.

Toimisto sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä öljy- ja kaasuteollisuuden hallinnollisia organisaatioita sekä Amirkabirin ja Kharazmin yliopistoja. Uusi toimistomme sijaitsee osoitteessa:

No. 117, 5th Fl., unit 10, Somayyeh St.
Tehran 1581768533
Iran

Lisätietoja Iranin markkinoihin liittyen antavat toimitusjohtaja Jonne Pöyhtäri (+358 40 412 3945) ja myyntijohtaja Markus Johansson (+358 45 6901 866).

Petri Sagulin

Kommentoi 0

Ulkomaiset autonvalmistajat tähyävät Iranin markkinoille

autoteollisuus Iran

Autoteollisuus on Iranin taloudelle merkittävä tekijä, sillä sen osuus maan bruttokansantuotteesta on noin kymmenen prosenttia ja noin neljä prosenttia koko maan työvoimasta. Iran sijoittuukin 12. maailman autovalmistajista, eikä suotta: autoja viedään vuosittain noin miljardilla dollarilla.

Suurin iranilainen valmistaja on myös kansainvälisesti tunnettu Iran Khodro, joka on saanut paljon haastajia rajojen takaa. Jo vuosien ajan monet ulkomaiset toimijat ovat perustaneet maahan kokoonpanotehtaita, mutta sanktioiden myötä niiden määrä väheni. Pakotteiden poistuttua monet valmistajat ovat rynnänneet markkinoille ja mm. Bentley ja PSA Group ovatkin tällä hetkellä aktiivisia toimijoita Iranissa.

Tällä hetkellä 40 ulkomaisella toimijalla on myyntiluvat maassa ja tämän lukumäärän uskotaan nousevan lähitulevaisuudessa. Vuonna 2016 autojen tuonti nousi maassa 62% edellisvuodesta.

Petri Sagulin

Kommentoi 0

Iran aloittaa hedelmien ja kasvisten toimittamisen Venäjälle

iran venäjä maataloustuotteet

Iran aloittaa maataloustuotteiden toimittamisen Venäjälle. Osapuolet allekirjoittivat viime vuoden lopussa yhteistyösopimuksen vuodelle 2017 ja ensimmäinen sitrus- ja kiivilähetys toimitettiin perille tammikuun puolivälissä Māzandarānin provinssista. Venäjän maatalousministeri Aleksandr Tkachevin mukaan suunnitelmissa on aloittaa myös liha- ja maitotuotteiden toimitus lähitulevaisuudessa.

Venäjän lisäksi Iran on kiinnostunut tuotteiden toimittamisesta myös muihin IVY-maihin.

Petri Sagulin

Kommentoi 0

Yritysklinikka ja aamutilaisuus: Taklaa kansainvälistymisen haasteet jo kotimaassa

Yritysklinikka kansainvälistymisen haasteet

Aika: 17.01.2017 08:30 – 17.01.2017 10:30
Sijainti: Voimala Business Park, Sepänkatu 4, 40100 Jyväskylä


Osallistu kansainvälistymisen aamukahveille 17. tammikuuta:

  • Kuinka valita oikea kohdemarkkina?
  • Miten löytää oikeat kumppanit kohdemaasta?
  • Onko se kansainvälistyminen niin kallista kuin miltä se kuulostaa?

Muuttuvat markkinat ja muun muassa digitalisaation myötä avautuvat uudet mahdollisuudet lisäävät yritysten intoa ja ehkä painettakin kansainvälistymiseen. Yhä useammin kasvua haetaan Suomen rajojen ulkopuolelta, josta jotkut sitä löytävät ja toiset eivät.

Tule mukaan Jykesin aamukahvitilaisuuteen kuulemaan, miten kansainvälistymiseen liittyvät haasteet voidaan taklata jo ennen lentolippujen ostoa. Ja keskustelemaan millaisilla toimenpiteillä kansainvälistyminen olisi hyvä aloittaa.

Aamukahvitilaisuuden asiantuntijana toimii kansainvälisen kaupan konkari, East Consulting Oy:n toimitusjohtaja Jonne Pöyhtäri. Pöyhtäri on kokenut kansainvälisen liiketoiminnan ammattilainen, jonka intohimona on auttaa erikokoisia yrityksiä uusissa markkina-avauksissa sekä jo olemassa olevan liiketoiminnan kehittämisessä Venäjällä, Baltiassa, Keski-Euroopassa ja Lähi-idässä.

Aamutilaisuus alkaa kello 8.30 ja päättyy noin kello 10.30.

Ilmoittaudu tästä!

Tapahtuma Jykesin sivuilla.

Petri Sagulin

Kommentoi 0

Markus Johansson East Consultingin myyntijohtajaksi

eastconsulting_markusjohanssonMarkus Johansson liittyy East Consultingin Jyväskylän tiimiin ja aloittaa yrityksen myyntijohtajan tehtävissä. Markus on suorittanut tradenomin tutkinnon Jyväskylän ammattikorkeakoulun markkinoinnin ja yrittäjyyden erikoisyksikössä. Hän on työskennellyt 12 vuoden ajan vaativissa tehtävissä finanssi- ja vakuutustoimialalla, ja myynti ja asiakassuhteiden kehittäminen ovatkin Markuksen vahvoja osa-alueita.

Aikaisemman työhistorian myötä Markuksella on laaja käsitys liiketoiminnoista lukuisilta eri toimialoilta ja näin hän osaa kartoittaa eri mahdollisuuksia kansainvälisillä markkinoilla. Asiakkaan tarpeiden tunnistaminen ja niihin soveltuvat parhaat ratkaisut ovat lähtökohtia hyvälle yhteistyölle.

East Consulting toivottaa Markuksen lämpimästi tervetulleeksi!

Petri Sagulin

Kommentoi 0